Alle artikelen op deze site kunt u rechtstreeks bestellen. U kunt artikelen bekijken door te klikken op de foto's of door te zoeken via een klik op assortiment.  Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen, sturen wij u een bevestiging per mail. Zodra de betaling bij ons binnen is, worden deze dezelfde dag of de dag erna verzonden. 
Bezorgen:
Alle artikelen die op de site www.enjeedecoraties.nl zijn besteld worden binnen 14 werkdagen door TNTpost bij u thuisbezorgd (mits het een adres binnen Nederland betreft).  Indien er bij bezorging niemand het pakje in ontvangst kan nemen zal de geadresseerde een kaartje ontvangen met daarop de informatie waar het pakketje alsnog kan worden afgehaald. Enjee Decoraties kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het niet tijdig bezorgen door PostNL
Bezorgkosten:
Voor het bezorgen evenals voor de administratieve afhandeling berekenen wij een bijdrage in de kosten.  
Retourneren:
Voor artikelen gekocht via deze webshop geldt het volgende: mocht er een artikel niet naar wens zijn, dan kunt u de artikelen retour sturen binnen 8 dagen ( na ontvangst van de artikelen), voorzien van de retourbon. Vanaf de dag dat het retour pakket bij ons binnen is gekomen, betalen wij u binnen 8 werkdagen het bedrag van de retour artikelen excl. verzendkosten retour.  
Portokosten voor het retour sturen van artikelen komen voor rekening van de afzender. De tarieven voor het retour zenden van artikelen zijn afhankelijk van het gewicht en de gekozen verzendwijze. Deze tarieven kunt u navragen bij de postagentschappen of via internet nazoeken bij TNTpost.
Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor zoekraken van pakketten tijdens het vervoer. Enjee Decoraties kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele manco's ten aanzien van de retourzending.
Na goede ontvangst krijgt u per mail een bevestiging. 
Het retouradres is:
Enjee Decoraties, Breukerheideweg 4, 5993 PR Maasbree
Betalen:
1) Alle prijzen van de artikelen die via www.enjeedecoraties.nl worden verkocht zijn inclusief BTW. Het bedrag van de bestelde artikelen plus de bijdrage voor de bezorg- en administratiekosten kan via overboeking worden betaald.
 2) Indien u het artikel wilt afhalen, betaald u geen bezorgkosten. Klik dan bij winkelwagen onder het "kopje" versturen binnen... op afhalen winkel.  
Aanbieding:
Alle op de site en elders vermelde aanbiedingen van Enjee Decoraties gelden tot aan de vermelde geldigheidsdatum en gelden zolang de voorraad strekt.
 
Klachten:
Bij ontvangst van uw bestelling dient u de artikelen binnen 2 dagen te controleren. Mocht u gebreken constateren dan kunt u dit binnen 2 dagen bij ons kenbaar maken via een mail, aan enjee.decoraties@home.nl onder vermelding van klacht, ordernummer en artikel in het onderwerp.  
Privacy:
Enjee Decoraties ziet er op toe dat de door u verstrekte persoonsgegevens zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. 
Enjee Decoraties zal de door u verstrekte persoonsgegevens niet aan derden verstrekken met uitzondering van diegenen die zijn belast met de uitvoering van uw bestelling. 
Wanneer u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief word u op de hoogte gehouden van assortimentswijzigingen, promotionele acties en andere  informatie over www.redoni.nl. Mocht u hier geen prijs meer op stellen, dan kunt u zich afmelden via 'Nieuwsbrief afmelden'.

Aansprakelijkheid
Alle artikelen die worden aangeboden via www.enjeedecoraties.nl zijn vervaardigd volgens kwaliteitsnormen. Mocht u onverhoopt toch een klacht hebben over de kwaliteit van een artikel dan kunt u zich tot ons wenden (zie ook onder het kopje vragen / klachten), Enjee Decoraties sluit alle verantwoordelijkheid voor problemen met deze artikelen uit. Enjee Decoraties is niet verantwoordelijk voor verlies en/of beschadiging van goederen tijdens verzending via TNT POST.
Enjee Decoraties is niet aansprakelijk voor eventuele tik-, zet- of drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien dit zich voordoet, zal de prijs worden aangepast.
Enjee Decoraties kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit.
 
Acceptatie van de algemene voorwaarden
Alle gebruikers van deze website worden geacht kennis te hebben genomen met de bovenstaande voorwaarden. Met het plaatsen van een order wordt geacht de algemene voorwaarden te zijn geaccepteerd.

© 2016 - 2024 Enjee Decoraties | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel